ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΨΗΛΑ

Οι Eagle Managers είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα των Forever Business Owners που είναι αφοσιωμένοι να χτίσουν τη δική τους Forever επιχείρηση και να βοηθούν τους άλλους να δείχνουν και να αισθάνονται υπέροχα.

Η δύναμη να γίνεις Eagle Manager και αυτό που προσθέτει στην επιχείρηση σου, είναι να βοηθάς τους άλλους να δείχνουν και να αισθάνονται υπέροχα, επίσης να πετύχουν το όνειρο τους στην Forever, ό,τι πέτυχες και εσύ στη δική σου επιχείρηση. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερα ποσά στις επιταγές, μεγαλύτερο δίκτυο, υψηλότερο εισόδημα και πολλά άλλα. Οι Eagle Managers κερδίζουν ένα ταξίδι σε εξωτικό προορισμό κάθε Σεπτέμβριο, το Eagle Manager’s Retreat, για εκπαιδεύσεις, διασκέδαση και για να γνωρίσουν άλλους ηγέτες της Forever.

Eagle Manager
ΧΡΗΜΑΤΑ

ΧΡΗΜΑΤΑ

Όταν επιτύχετε το επίπεδο του Eagle Manager, θα έχετε χτίσει την Forever επιχείρηση σας, αυτό σημαίνει μεγαλύτερο εισόδημα, περισσότερα κέρδη λιανικής και κέρδη από τους Novus Customers.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι Eagle Manager απολαμβάνουν εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου για να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις για τα προϊόντα και να μάθουν τεχνικές που θα τους βοηθήσουν στις πωλήσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

ΤΑΞΙΔΙ

Οι Eagle Managers κερδίζουν ένα ταξίδι σε εξωτικό προορισμό κάθε Σεπτέμβριο, το Eagle Manager’s Retreat, για εκπαιδεύσεις, διασκέδαση και για να γνωρίσουν άλλους ηγέτες της Forever.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ

Οι Eagle Managers επιβραβεύονται για τις επιτυχίες τους στο Eagle Manager’s Retreat και στο Global Rally κάθε χρόνο.ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Περίοδος Κινήτρου: 1 Μαΐου - 31 Απριλίου
Νέα Πολιτική Eagle για 5Κ Qualifiers: Με συνολική ετήσια παραγωγή 5000 Credit Cases κερδίζετε απευθείας το Eagle Manager Retreat!

ΕΙΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ BONUS ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 720 CASE CREDITS, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΝΕΑ CC, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΝΕΩΝ SUPERVISORS ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ.
SENIOR
MANAGER
1 DOWNLINE EAGLE MANAGER
SOARING
MANAGER
3 EAGLE MANAGERS ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ
SAPPHIRE
MANAGER
6 EAGLE MANAGERS ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ
DIAMOND-SAPPHIRE
MANAGER
10 EAGLE MANAGERS ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ
DIAMOND
MANAGER
15 EAGLE MANAGERS ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ
DOUBLE DIAMOND
MANAGER
25 EAGLE MANAGERS ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ
TRIPLE
DIAMOND
35 EAGLE MANAGERS ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ
CENTURION DIAMOND
MANAGER
45 EAGLE MANAGERS ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχετε για να κερδίσετε τα κίνητρα, παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική της εταιρείας.